Novosti

Poziv izlagačima na 14. Varaždinski sejem

Pozivaju se proizvođači hrane i drugih domaćih proizvoda da nam se pridruže na Sajmu zdrave hrane i domaćih proizvoda koji se u organizaciji Gradske tržnice Varaždin održava 20. svibnja, 2023. godine (subota) od 8 do 14 sati u Varaždinu, u Ulici Augusta Šenoe.


Kako bismo na vrijeme tiskali katalog i odradili kvalitetnu promociju događaja, molimo vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 05. svibnja 2023. godine. U svrhu potvrde vašeg dolaska potrebno je poslati popunjenu PRIJAVNICU na e-mail info@varazdinskiplac.hr ili na adresu Gradska tržnica d.o.o., Augusta Šenoe 12, 42000 Varaždin.


Rezervacija prodajnog štanda (200x80 cm) iznosi 15,00 EUR te se uplaćuje nakon prijave po ispostavljenom računu. Dolazak izlagača dozvoljen je od 6 do 8 sati. Sve dodatne informacije možete zatražiti na info@varazdinskiplac.hr ili 042 320 956.


Varaždinski sejem zdrave hrane i domaćih proizvoda prilika je za promociju vaših domaćih proizvoda, te tradicionalno mjesto susreta ponude i potražnje, mjesto gdje možete upoznati vaše kupce, razmijeniti iskustva s drugim proizvođačima i doznati što je novo u branši pa još više unaprijediti svoje poslovanje. Cilj nam je da ostvarite dobre prodajne rezultate, ali i da se povežete s kupcima te iz prve ruke promovirate svoje proizvode. Želimo da se i vi i naši posjetitelji dobro zabavite, pa vam pripremamo bogat kulturno-umjetnički program kao i natjecanje za najuređeniji prodajno – izložbeni štand u kojem pobjednik osvaja vrijednu nagradu.


Kako bismo zainteresirali što veći broj posjetitelja, odlučili smo sajam ove godine održati u najposjećenijem terminu, u subotu prijepodne, i to u Ulici Augusta Šenoe koja je smještena uz sam Varaždinski plac te je u neposrednoj blizini glavnog gradskog Trga kralja Tomislava (Korza).


Osim lokacije i termina koji će osigurati optimalnu posjećenost, Varaždinski sejem bit će najavljivan putem zakupljenog oglasnog prostora u Varaždinskim vijestima, Regionalnom tjedniku, evarazdinu, Radiju Sjeverozapad, Varaždinskoj televiziji te društvenim mrežama (Facebook, Google ads). U svrhu promocije tiskat će se i katalog s popisom svih prijavljenih izlagača.


go-to-the-top