Novosti

Gradska tržnica daruje muškarce ali poklonom će biti oduševljene - žene

Nešto novo i originalno – varaždinski plac ove godine otvara sezonu manifestacija gostovanjem kultne zagrebačke brijačnice Gospon Fulir, a posjetiteljima daruje besplatno uređivanje brade i brkova.

Što je muškarac bez brkova? Dodali bismo – i bez brade! Oko odgovora na to pitanje mnogi spore, ali u jednom su složni. Lijepo uređena brada i prikladni brkovi na muškarcu su uvijek privlačni, stoga smo ove godine uz Dan žena pripremili nešto novo i posebno. Na poklon gospodi koja posjete plac u subotu, 7. ožujka od 9.00 do 12.00 sati darujemo besplatno brijanje i uređivanje brade i brkova, i to od strane vrhunskih profesionalaca. A za one koji se pitaju što od toga imaju žene, jasno je: idealan dar – svog muškarca u nikad uređenijem izdanju.

Da bi naši bradati i brkati sugrađani na placu dobili što bolju uslugu, pobrinut će se vrhunski majstori iz zagrebačke brijačnice Gospon Fulir. Lik šarmantnog i vragolastog Zagrepčanina iz kultnog filma 'Tko pjeva zlo ne misli', idealno opisuje ovu zagrebačku brijačnicu čija je misija oživjeti duh starih brijačnica, te vratiti kulturu uređivanja i njege gospode kao nekoć, sredinom prošlog stoljeća.

Pozivamo stoga sve muškarce ponosne na svoju bradu i brk da se prepuste vještim rukama profesionalaca, ali da svakako dođu u pratnji svojih ljepših polovica. Osim uljepšanog muškarca, žene će na poklon od Gradske tržnice dobiti i mali znak pažnje koji je pripremila u suradnji s članovima školske zadruge 'ZaDRUGA' koju čine učenici od 1. do 4. razreda varaždinske II. Osnovne škole.