Svaka ekipa koja će se prijaviti za natjecanje u kotlovini sastoji se od tri člana (glavnog kuhara i dva pomoćnika). Gradska tržnica će osigurati meso (kotlete i kobasice), kruh, tanjure i pribor za jelo, dok svaka ekipa treba sa sobom donijeti tanjur za kotlovinu i začine, odnosno ostale namirnice koje će prema vlastitim receptima pripremati u kotlovini.
Dolazak ekipa i pozicioniranje na tržnici predviđeni su najkasnije do 08:30 sati. Za najuspješnije ekipe predviđene su vrijedne nagrade. Stručna komisija se sastoji od vrsnih ponavatelja kotlovine (najboljih kuhara), u dva navrata će kušati pripremljenukotlovinu, te pratiti cijeli tijek pripreme i kuhanja kotlovine.
PRIJAVNICU je moguće predati u online obrazcu ili na email – info@varzdinskiplac.hr ili donijeti osobno u Upravu Gradske tržnice
Završena ovogodišnja sezona manifestacija na Varaždinskom placu
Najava manifestacije Bez zelja nema veselja, 16. studenoga 2024.
Najava Festivala jeseni, 19. listopada 2024.
Najava jesenskog Sajma antikviteta u subotu, 28. rujna 2024.
Dani varaždinskog placa 20 – 21. rujna 2024. – vikend dobre zabave na placu
Na Dan Hrvatskih branitelja i domovinske zahvalnosti, 05.08.2024., tržnica ne radi
Obavijest o radnom vremenu na dan 22.06.2024.
Najava Sajma antikviteta 15.06.2024.
Obavijest o radnom vremenu na dan 30.05.2024.
Oglas za popunjavanje radnog mjesta – Računovodstveno administrativni referent
Oglas za popunjavanje radnog mjesta -REFERENT ZA OPĆE POSLOVE/VODITELJ DJEČJEG ODMARALIŠTA NA RABU
JAVNI NATJEČAJ za izbor kandidata i imenovanje direktora trgovačkog društva Gradska tržnica d.o.o.
U subotu, 14. lipnja u Ulici Augusta Šenoe održao se tradicionalni prodajni Sajam antikviteta, u organizaciji Gradske tržnice Varaždin i Hrvatske udruge kolekcionara predmeta kulturne baštine, uz podršku Grada Varaždina.
Varaždin, 17. svibnja, 2025. U Ulici Augusta Šenoe jutros se održalo 16. izdanje Varaždinskog sejma. Ovaj tradicionalni sajam zdrave hrane i domaćih proizvoda i ovog je proljeća oživio grad mirisima,
U subotu, 3. svibnja, varaždinski Korzo pretvoren je u pravu domaću špajzu – mirisnu, šarenu i ispunjenu lokalnim proizvodima. Više od 15 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava predstavilo je svoju ponudu u
Pomlađivanje organizma iznutra nije mit. Ako ste se pitali zašto neki ljudi sa 40, 50 , 60 ili 70 godina izgledaju mlado i vitalno, odgovor nije genetika već najvjerojatnije leži
Iako s krumpirom nema mnogo zajedničkog, u našim krajevima poznatiji je pod nazivom ‘slatki krumpir’. Pružite li mu priliku, otkrit ćete jedan novi svijet bogatog okusa i raznolike primjene ove
Na našemu placu ćete u dvije ribarnice svakodnevno pronaći veliki izbor svježe ribe, pa ipak, ona nije na tanjurima ljudi s kontinenta onoliko često koliko je dovoljno. Neki od nas