Novosti

Najveći sajam rabljene dječje robe održat će se 18. ožujka na varaždinskom placu

Na varaždinskome placu će se u subotu, 18. ožujka održati proljetni Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati. Prijave prodavača u tijeku su na djecji.plac@gmail.com.


Iskoristite priliku i nabavite povoljno sve što treba vašim mališanima, a ako kod kuće imate viška garderobe koju su vaši klinci prerasli, prijavite se i napravite mjesta u svojim ormarima. Svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj potrebno je poslati na djecji.plac@gmail.com. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 3 eura.


Ovaj sajam je mnogima prigoda za riješiti se suvišne dječje garderobe i pritom bar simbolično podebljati kućni budžet. A za sve roditelje sajam je idealno mjesto gdje se mogu pronaći majice, hlače, jakne, tenisice, haljinice, bicikl ili role, pokoju dobru igračku i još mnogo toga. Za malo kuna, vrećica je začas puna, a klinci opremljeni od glave do pete!

go-to-the-top