Novosti

Na placu se u subotu 18. lipnja slavi vrhunac sezone

Za nabavku mlade mrkvice, graška, krumpira, zelja, borovnica, bresaka, marelica i drugog voća i povrća ovih dana nema boljeg mjesta od našeg varaždinskog placa. Kako bismo dostojno obilježili vrhunac sezone, za subotu, 18. lipnja pripremili smo niz sadržaja u kojima će uživati cijela obitelj. Nastupaju Mali slavuji iz Društva Naša djeca, a posjetitelje očekuju nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u besplatnom voćno-povrtnom besplatnom facepaintingu i kreativnim radionicama.


Čak i oni koji nisu često na placu, u ovo doba godine zaista bi ga trebali posjetiti. Naime, službeno je vrhunac sezone - klupe su prepune svježeg voća i povrća lokalnih OPG-ova. Borovnice, lubenice, maline, trešnje, marelice, breskve, nektarine, mladi krumpir, salata i zelje, rajčice, krastavci, mladi grašak i mrkva – te još mnogo toga – dostupni su sada na placu u najsvježijem izdanju. Za one koji ostatak godine kuhaju 'nabrzaka' sa smrznutim namirnicama, baš je sada idealno vrijeme za promjenu. S obzirom na bogatu ponudu, cijene su konkurentne pa će kupnja na placu ujedno ostaviti i koju kunu više u kućnom budžetu.


A da bi posjet placu bio još zanimljiviji, u subotu 18. lipnja od 9.00 sati posjetitelje očekuju nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u besplatnom voćno-povrtnom facepaintingu i kreativnim radionicama. Sve će dodatno začiniti i nastup Malih slavuja iz društva Naša djeca.


Zato ne žalite ustati malo ranije u subotu, nabavite sve što vam treba i dobro se zabavite na najživahnijem mjestu u gradu, varaždinskome placu.

go-to-the-top