Novosti

Ponovno kreće Dječji plac – sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i opreme

Na varaždinskome placu će se u subotu, 19. lipnja ponovo, nakon duge stanke zbog epidemioloških mjera, održati Dječji plac - sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati.

U tijeku su prijave za prodavače, a može se prijaviti apsolutno svatko - svoje ime i prezime, adresu i telefonski broj potrebno je poslati na djecji.plac@gmail.com. Povratno ćete primiti sve potrebne informacije o tijeku sajma i osnovnim pravilima. Cijena kotizacije za prodavače po klupi je 20 kuna.

Ovaj je sajam nedostajao i prodavačima i kupcima jer mnogima je ovo prigoda za riješiti se suvišne dječje garderobe i pritom bar simbolično podebljati kućni budžet. A za sve roditelje sajam je idealno mjesto gdje se mogu pronaći ljetne majice, kratke hlačice, sandalice, tenisice, haljinice, bicikl ili role, dobra igračka i još mnogo toga. Za malo kuna, vrećica je začas puna, a klinci opremljeni za ljeto od glave do pete!

Pozivamo prodavače i kupce da ostanu odgovorni i dalje se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera. Prvenstveno se to odnosi na korištenje maski i dezinficijensa za ruke te držanje razmaka od minimalno dva metra.

go-to-the-top