Novosti

S obitelji na plac – u subotu 13. srpnja slavimo vrhunac sezone

Za nabavku mlade mrkvice, graška, krumpira, zelja, borovnica, bresaka, marelica i drugog voća i povrća ovih dana nema boljeg mjesta od našeg placa. Sve je svježe i domaće, a kako je vrhunac sezone, i cijene su najpristupačnije. Da bismo dostojno obilježili vrhunac sezone, za subotu, 13. srpnja pripremili smo i nagradne kvizove, igre i izazove inspirirane ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u voćno-povrtnom besplatnom facepaintingu i kreativnim radionicama.

Čak i oni koji nisu često kod nas, ovo doba godine zaista ne bi smjeli propustiti. Naime, službeno je vrhunac sezone - klupe su prepune svježeg voća i povrća lokalnih OPG-ova. Borovnice, lubenice, maline, trešnje, marelice, breskve, nektarine, mladi krumpir, salata i zelje, rajčice, krastavci, mladi grašak i mrkva – te još mnogo toga – dostupni su sada na placu u najsvježijem izdanju. Za one koji ostatak godine kuhaju 'nabrzaka' sa smrznutim namirnicama, baš je sada idealno vrijeme za promjenu. S obzirom na bogatu ponudu, cijene su vrlo konkurentne pa će kupnja na placu ujedno ostaviti i koju kunu više u kućnom budžetu.

A da bi posjet placu bio još zanimljiviji, u subotu 13. srpnja od 9.00 sati očekuju vas nagradni kvizovi, igre i izazovi inspirirani ljetnim namirnicama, dok će najmlađi uživati u voćno-povrtnom besplatnom facepaintingu i kreativnim radionicama.

Sve će dodatno zasladiti ženske udruge koje će za posjetitelje pripremiti domaće fine kolače koji obično brzo planu. Zato ne žalite ustati malo ranije ove subote, nabaviti sve što vam treba i dobro se zabaviti na najživahnijem mjestu u gradu, varaždinskome placu.