Novosti

Gradska tržnica i škole darivale posjetiteljice povodom Dana žena

Varaždin, 09.03.2019. - Povodom jučerašnjeg Dana žena na varaždinskome placu su gostovali profesori i učenici Srednje strukovne, Gospodarske te Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole.

Među poklonima našlo se vrlo kreativnih rukom rađenih unikatnih ukrasa, slatkih zalogajčića, svježe pečenih peciva, prirodne kozmetike, a što je najvažnije – mnogi su se ugodno iznenadili saznavši da su ova prava mala kreativna remek djela, upravo proizašla iz školskih radionica.

Nutricionisti su ponudili i mjerenje indeksa tjelesne mase, što je vrlo zanimljiv podatak, posebice onima koji žele poraditi na figuri ali i zdravlju.

Kozmetičari iz Srednje strukovne ponovo su oduševili svojim balzamom za usne koji se vrlo lako može pripremiti i kod kuće. Kako se moglo čuti, mnogi su to već isprobali, a posebno je to zanimljivo alergičarima i osobama preosjetljivima na pojedine sastojke komercijalnih kozmetičkih proizvoda.

Bila je ovo sjajna prigoda i za sve one koji su željeli saznati više o ovim školama, te ugodno druženje kolega i svih koji su se u ovoj prilici našli na varaždinskome placu.