Novosti

Započela provedba pilot projekta koji će se u sklopu programa transnacionalne suradnje „INTERREG SREDIŠNJA EUROPA“, naziva "CITYCIRCLE", provoditi na području Gradske tržnice d.o.o.


Varaždin, 01.07.2020. – Na Gradskoj tržnici danas su svim zakupnicima poslovnih prostora podijeljene kante za odvajanje otpada, što je simbolično označilo početak provedbe pilot projekta koji će se u sklopu programa transnacionalne suradnje „INTERREG SREDIŠNJA EUROPA“, naziva "CITYCIRCLE", provoditi na području Gradske tržnice d.o.o.
Dođite na Dječji plac – sajam rabljene dječje odjeće, obuće i druge opreme


Na varaždinskome placu 4. srpnja će se održati Dječji plac, sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i druge opreme. Sajam se organizira na natkrivenom djelu tržnice, od 16 do 20 sati.

Sajmište na Banfici od ovog četvrtka ponovno radi


Nakon obustave rada koja je zbog korona krize trajala čak tri mjeseca, ovog četvrtka 18. lipnja ponovno počinje s radom Sajmište na Banfici, gdje se tradicionalno prodaje rabljena roba. Radno vrijeme Sajmišta je, kao i ranije, četvrtkom i subotom od 7 do 13 sati.

Na varaždinskome placu domaćim poljoprivrednicima uručeni certifikati 'Proizvodi hrvatskog seljaka'


Projekt certificiranja domaćih proizvođača certifikatom 'Proizvodi hrvatskog seljaka' i ove je godine uspješno realiziran, usprkos izazovima koje je izazvala pandemija koronavirusa. Stoga je 6. lipnja na varaždinskome placu upriličena podjela certifikata 'Proizvodi hrvatskog seljaka' koje su prodavačima uručili varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, tajnik Udruge hrvatskih tržnica Miljenko Ernoić, direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar, te gost manifestacije, znameniti Varaždinac Davor Bobić, koji je svoju karijeru ove godine obogatio i Porinom.


Sajmište u Biškupcu vraća se uobičajenom načinu rada


Popuštanjem mjera protiv suzbijanja širenja zaraze virusom COVID – 19, Sajmište u Biškupcu od sutra, 21. svibnja vraća se svom uobičajenom načinu rada. Ukida se DRIVE – IN, te će na prostor Sajmišta biti dozvoljeno doći biciklima i pješice.

Sajmište će osim ponude voća i povrća, cvijeća i presadnica, imati i svoju uobičajenu ugostiteljsku i obrtničku ponudu. Radno vrijeme Sajmišta je četvrtkom od 7 do 13 sati. Pozivaju se svi prodavači i posjetitelji da se i dalje pridržavaju epidemioloških mjera, održavaju međusoban razmak od minimalno dva metra te koriste dezinfekcijska sredstva i zaštitnu opremu.


Drive - in u Biškupcu - U četvrtak, 30. travnja otvara se sajmište


Nakon više od mjesec dana stanke, u četvrtak 30. travnja ponovno počinje s radom sajmište u Biškupcu. Sukladno još uvijek važećim mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite, i sajmište u Biškupcu bit će organizirano kao drive - in tržnica. Sajmište će zasada raditi bez uobičajene ugostiteljske i obrtničke ponude, no dozvoljena je prodaja voća i povrća, cvijeća i presadnica. Radno vrijeme sajmišta je četvrtkom od 7 do 13.
Varaždinski plac od 10. travnja otvara vrata zelene tržnice


Od petka, 10. travnja, na varaždinskoj tržnici ponovno je dozvoljena prodaja voća i povrća na klupama. Gradska tržnica prodaju je organizirala isključivo u gornjem natkrivenom i ograđenom djelu. Prodavat će se na svakoj drugoj klupi kako bi se osigurao potreban razmak između prodavača od 3 do 5 metara, a od kupaca će prodavači biti odvojeni zaštitnim pleksiglasom.

Tržnica će u petak i subotu iznimno raditi od 7.00 do 13.00 sati, a nakon Uskrsa, od 8.00 do 13.00 sati.


Naručite dostavu ili izravno kupujte od poljoprivrednika


Gradska tržnica od ponedjeljka 30. ožujka kreće s organiziranom dostavom svježih domaćih namirnica – od malih poljoprivrednika do vaših kućnih vrata

Dostava će biti organizirana tijekom obustave rada tržnice zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, samo za područje grada Varaždina, uz cijenu od 20 kuna, odnosno 10 kuna za umirovljenike.

Prilikom dostave, dostavljači će koristiti zaštitne maske i rukavice, pa vas molimo da i vi činite isto prilikom preuzimanja, kao i da držite primjerenu distancu od dostavljača.

Narudžbe će se zaprimati svakim radnim danom od 7.30 do 11.00 sati na broj telefona 320 – 956 ili e-mail: info@varazdinskiplac.hr . Sve narudžbe zaprimljene do 11.00 sati bit će isporučene sljedeći dan.

Ne dostavljamo subotom i nedjeljom.

Donosimo popis OPG-ova s kojima je do sada potvrđena suradnja. Kontaktirati ih možete i izravno ako se nalazite u njihovoj blizini. Popis će se dopunjavati i dnevno ažurirati, pa pozivamo sve poljoprivrednike koji se žele uključiti, da nam se jave.

POPIS OPG-OVA I PONUDA

Cijene

Želimo vam dobar tek i puno zdravlja, vidimo se uskoro na našemu placu!