Novosti

Karmen Martinez iz Zamlače je najkumica 2020. godine


A za kraj godine, poznati varaždinski skladatelj Davor Bobić obradovao je gradonačelnika i direktora tržnice poklonivši im note svoje nove koračnice 'Varaždinski plac – marš', čime varaždinski plac dobiva još jednu posebnost - jedina je tržnica u Hrvatskoj, a možda i u svijetu koja ima svoj vlastiti marš!


Gradska tržnica nagradila vrijedne mališane


Na ovogodišnjem natječaju 'Plodovi jeseni vu Varaždinu na placu' nagrade su odnijeli varaždinski dječji vrtići Dravska i Kozarčeva, te DV Panda, dok su za radove na Festivalu tikvi nagrađeni učenici varaždinske IV. i V. osnovne škole te Centra Tomislav Špoljar


Sajmište Biškupec do daljnjega zatvoreno


Odlukom Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 27.11.2020., obustavljen je rad sajmova. Sukladno navedenome Sajmište u Biškupcu do daljnjega ne radi.


I ove godine Varaždin zakupnicima klupa s područja Grada dodjeljuje potpore za prodaju domaćih poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici


 Gradonačelnik Ivan Čehok i direktor Gradske tržnice Predrag Ciglar najavili su i potpore za zakupnike u poslovnim prostorima


Skupljate plastične čepove i učinite dobro djelo


Kada u trgovinu vraćate plastične boce, zadržite čepove pa ih darujte Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma. Čepove donesite u trgovinu Gurman na varaždinski plac, u Prolaz Kukuljevićeva. Malo vašeg vremena, nekome će značiti pravo malo bogatstvo. Učinite stoga taj korak više, sačuvajte plastične čepove i pretvorite ih u korisne lijekove!

Varaždinski plac NE RADI u srijedu, 18. studenog


Na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i stradanje Škabrnje, u srijedu 18. studenoga, Gradska tržnica u Šenoinoj ulici neće raditi. Počela utrka za Najkumicu 2020.


Gradska tržnica i ove godine održava izbor za Najkumicu, tradicionalno natjecanje koje se održava već trinaestu godinu zaredom. Svi koji žele nagraditi svoju omiljenu 'kumicu' ili 'kumeka' s tržnice, mogu to učiniti glasujući putem kupona u Varaždinskim vijestima i Regionalnom tjedniku, ili direktno na placu. Najkumice, kao i najsretnijeg glasača, očekuju vrijedne nagrade.


Prigodna prodaja cvijeća na varaždinskome placu u Šenoinoj


Na varaždinskome placu u Šenoinoj ulici svakodnevno od 27.10. do 31.10. do 19 sati traje prigodna prodaja cvijeća i lampiona. Na blagdan Svih svetih 01.11. prigodna prodaja traje do 15 sati. Osim prigodne prodaje cvijeća i svijeća, ostatak tržnice 1.11.ne radi.
go-to-the-top