Novosti

Radno vrijeme 30. i 31. svibnja 2020.


Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH, zbog povoljne epidemiološke situacije UKIDA SE ZABRANA RADA NEDJELJOM, uz pridržavanje općih protuepidemijskih mjera i posebnih uputa i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Blagdanima i neradnim danima i dalje se NE RADI.

Varaždinski plac u Šenoinoj NEĆE RADITI U SUBOTU NA DAN DRŽAVNOSTI (30. SVIBNJA), DOK ĆE U NEDJELJU (31. SVIBNJA) RADITI. Radno vrijeme je od 6.30 do 13.30.


Sajmište u Biškupcu vraća se uobičajenom načinu rada


Popuštanjem mjera protiv suzbijanja širenja zaraze virusom COVID – 19, Sajmište u Biškupcu od sutra, 21. svibnja vraća se svom uobičajenom načinu rada. Ukida se DRIVE – IN, te će na prostor Sajmišta biti dozvoljeno doći biciklima i pješice.

Sajmište će osim ponude voća i povrća, cvijeća i presadnica, imati i svoju uobičajenu ugostiteljsku i obrtničku ponudu. Radno vrijeme Sajmišta je četvrtkom od 7 do 13 sati. Pozivaju se svi prodavači i posjetitelji da se i dalje pridržavaju epidemioloških mjera, održavaju međusoban razmak od minimalno dva metra te koriste dezinfekcijska sredstva i zaštitnu opremu.


Drive - in u Biškupcu - U četvrtak, 30. travnja otvara se sajmište


Nakon više od mjesec dana stanke, u četvrtak 30. travnja ponovno počinje s radom sajmište u Biškupcu. Sukladno još uvijek važećim mjerama nacionalnog Stožera civilne zaštite, i sajmište u Biškupcu bit će organizirano kao drive - in tržnica. Sajmište će zasada raditi bez uobičajene ugostiteljske i obrtničke ponude, no dozvoljena je prodaja voća i povrća, cvijeća i presadnica. Radno vrijeme sajmišta je četvrtkom od 7 do 13.
Varaždinski plac od 10. travnja otvara vrata zelene tržnice


Od petka, 10. travnja, na varaždinskoj tržnici ponovno je dozvoljena prodaja voća i povrća na klupama. Gradska tržnica prodaju je organizirala isključivo u gornjem natkrivenom i ograđenom djelu. Prodavat će se na svakoj drugoj klupi kako bi se osigurao potreban razmak između prodavača od 3 do 5 metara, a od kupaca će prodavači biti odvojeni zaštitnim pleksiglasom.

Tržnica će u petak i subotu iznimno raditi od 7.00 do 13.00 sati, a nakon Uskrsa, od 8.00 do 13.00 sati.


Naručite dostavu ili izravno kupujte od poljoprivrednika


Gradska tržnica od ponedjeljka 30. ožujka kreće s organiziranom dostavom svježih domaćih namirnica – od malih poljoprivrednika do vaših kućnih vrata

Dostava će biti organizirana tijekom obustave rada tržnice zbog sprječavanja širenja zaraze koronavirusom, samo za područje grada Varaždina, uz cijenu od 20 kuna, odnosno 10 kuna za umirovljenike.

Prilikom dostave, dostavljači će koristiti zaštitne maske i rukavice, pa vas molimo da i vi činite isto prilikom preuzimanja, kao i da držite primjerenu distancu od dostavljača.

Narudžbe će se zaprimati svakim radnim danom od 7.30 do 11.00 sati na broj telefona 320 – 956 ili e-mail: info@varazdinskiplac.hr . Sve narudžbe zaprimljene do 11.00 sati bit će isporučene sljedeći dan.

Ne dostavljamo subotom i nedjeljom.

Donosimo popis OPG-ova s kojima je do sada potvrđena suradnja. Kontaktirati ih možete i izravno ako se nalazite u njihovoj blizini. Popis će se dopunjavati i dnevno ažurirati, pa pozivamo sve poljoprivrednike koji se žele uključiti, da nam se jave.

POPIS OPG-OVA I PONUDA

Cijene

Želimo vam dobar tek i puno zdravlja, vidimo se uskoro na našemu placu!

 


VAŽNA OBAVIJEST!


Temeljem odluke Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu, od 23. ožujka Gradska trznica u Senoinoj ulici NE RADI, kao mjera zaštite od zaraze koronavirusom. Zatvorena je i tržnica na Malom placu, kao i sajmišta na Banfici i Biškupcu.


VAŽNE OBAVIJESTI!


U cilju sprječavanja širenja zaraze virusom COVID - 19, Gradska tržnica do daljnjega obustavlja rad SAJMIŠTA BIŠKUPEC i SAJMIŠTA BANFICA. VARAŽDINSKI PLAC u Šenoinoj radi do daljnjega. Pozivaju se posjetitelji i prodavači da se pridržavaju mjera opreza, te koriste dezinfekcijska sredstva postavljena na tržnici.

Otkazuje se i DJEČJI PLAC, najavljen za ovu subotu, 21.03.


Uskoro prvi ovogodišnji Dječji plac


Stiže proljeće, vrijeme je da vaše mališane opskrbite garderobom za toplije dane! Provjerite ponudu našeg Dječjeg placa, u subotu, 21. ožujka od 16 do 20 sati.