Novosti

'Bez zelja nema veselja' ove subote, 17. studenog od 9.30 u humanitarnom tonu na varaždinskome placu


Ove subote na redu je manifestacija kojom se promovira varaždinsko domaće zelje. A najpoznatije jelo od zelja - sarma, nikada nije tako ukusna kao kada ju priprema PPP Cafuk i Udruga kuhara Varaždinske županije. Oni će za posjetitelje placa pripremiti čak 400 porcija koje će se po cijeni od 10 kuna po porciji nuditi u humanitarne svrhe. Sve će biti 'začinjeno' dobrim društvom i tamburašima pa pozivamo sve Varaždince da ne propuste atmosferu subotnjeg prijepodneva na placu.


Humanitarna 'Vrganijada' RC Varaždin – Jug održana na varaždinskoj tržnici


Varaždin, 3. studenog 2018. - Od gotovo 40 kg vrganja i 600 jaja pripremljeno je oko 500 porcija kajgane koja se nudila posjetiteljima po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Sve je zabavljao tamburaški sastav Špancir.


Krenuo izbor najkumice 2018.


02.11.2018. - Izaberite svoju najkumicu! Kod koga najčešće kupujete, tko vas uvijek oraspoloži? Tko je ona koja uvijek ima sve domaće, baš kako volite? Iskoristite priliku i nagradite ju svojim glasom jer NajKumica osvaja vrijedne nagrade, a nagrađujemo i najsretnije glasače!

Glasački listić isprintajte ovdje i ubacite ga u posebno označeni sandučić na našoj tržnici. Glasačke listiće možete pronaći i u Regionalnom tjedniku, Varaždinskim vijestima kao i kod naših inkasatora na placu. Izbor najkumice traje do 1. prosinca 2018. godine.

Želimo vama i vašoj omiljenoj kumici puno sreće!


Humanitarna 'Vrganijada' RC Varaždin – Jug iduće subote, 3.11. na varaždinskoj tržnici


Od 8:30 će se nuditi vrganji s jajima uz prigodnu okrjepu, po cijeni od 10 kuna za porciju. Ovu poznatu jesensku deliciju i ove će godine pripremati kuhari restorana August, predvođeni vlasnikom i chefom kuhinje Goranom Jelušićem, a organizaciji se pridružuje i Gradska tržnica. Tijekom akcije ponudit će se oko petsto porcija vrganja s jajima, za što će se utrošiti dvadesetak kilograma vrganja i sedamsto jaja. Prikupljena sredstva uložit će se u projekt opremanja STEM laboratorija za varaždinske srednjoškolce.


Održan 6. Festival tikvi na varaždinskome placu


Varaždin, 28.10.2018. – Na varaždinskome placu danas je održan 6. Festival tikvi uz do sada najbolju atmosferu, bogatu ponudu i dobro društvo.


6. Festival tikvi na varaždinskome placu


Na varaždinskome placu se u subotu, 27. listopada održava 6. Festival tikvi. Tim provodom posjetitelje očekuje obilje proizvoda od tikve koje vrijedi isprobati, radionica i izbor najljepše tikve, uz nastup tamburaša iz sastava Elita.


U subotu 20. listopada ponovo Dječji plac


Već tradicionalni sajam rabljene dječje odjeće, obuće, igračaka i opreme, ponovno će se na varaždinskom placu održati u subotu, 20. listopada od 16 do 20 sati.


Na Danu kestena Gradska tržnica počastila posjetitelje vrućim pečenim kestenima


13.10.2018. - Dječji vrtići plac obukli u 'jesensko ruho': na natječaju 'Plodovi jeseni vu Varaždinu na placu' prvo mjesto osvojio Dječji vrtić Varaždin iz Kućana